maanantai 9. toukokuuta 2011

Luksusta arkeen!

Tämä kotirouva onkin ollut viime aikoina kiireinen kaikenmaailman pääsiäisten ja vappujen kanssa. Lisäksi meille pamahti eteen verannan kattoremontti, joten blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Ajattelinkin tällä kertaa esitellä oman pienen arjen luksuselementtini - sen suurempiin luksuksiin kun ei näillä kotiäidin tuloilla ole varaa eikä sitä aikaakaan. Olen aivan hurahtanut laadukkaisiin kampaamotuotteisiin, jotka tuoksuvat taivaalliselle sekä ovat tietysti myös hiuksille hyväksi. Kun käyttää ihania hiustuotteita, tuntuu melkein kuin kävisi joka päivä kampaamossa. :) Esimerkiksi Tigin tuotteet ovat pakkauksesta lähtien kuin karamellejä!


Yksi suuri suosikkini, jota löytyy aina kaapista, on tämä hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Se tuoksuu aivan herkulliselle mansikalle ja selvittää hyvin tuulen tuivertamat takkulatvat.


Myös Fudgella on meheviä tuotteita, esimerkiksi nämä shampoo ja hoitoaine, jotka kuuluvat kylppärin vakiovarustukseen.

Kun pakkaukset ovat isoja (selvää säästöä!), olen pitänyt kylppärissä esillä kahta eri vaihtoehtoa ihan vain siksi, että voi valita, onko kullakin kerralla Fudge-tuulella vaiko kenties Rockaholic-tuulella.


Tämä Rockaholic Dirty Secret -kuivashampoo on ihan ykkönen! Suosittelen etenkin otsatukan omistajille, tällä saa kuontalon nopeasti siistiksi ilman suihkua. Nämä tuotteet on muuten tilattu Briteistä tällaisesta verkkokaupasta: http://www.gorgeousshop.co.uk/. Huomattavasti halvempaa kuin Suomessa, tietty, ja on ollut luotettava toimittaja. Verkkokaupasta löytyy myös meikkejä ja muuta kosmetiikkaa sekä erilaisia kauneudenhoitovälineitä. Kannattaa kurkata, jos pieni arjen luksus kiinnostaa.


Ainoa kommellus ko. verkkokaupan kanssa on ollut juurikin yllä esitelty kuivashampoo. Ensimmäisessä toimituksessa ollut pullo oli tyhjä, joten tein asiasta reklamaation. Briteistä lähetettiin uusi pullo tilalle, mutta sillä kertaa posti oli räjäyttänyt (!!) pullon ja toimitti riekaleet pahoittelevan viestin kanssa. Taas uusi reklamaatio ja lopulta sain kallisarvoisen kuivashampooni ehjänä ja täytenä hyllyyn. Reklamointi siis toimi moitteettomasti ja asianmukaisesti.

Löysin uuden lupaavan kampaamo- ja kosmetiikkatuotteiden verkkokaupan Briteistä, joten sieltä tilattuani voin jakaa täällä kokemukseni. Nyt toivottelen lukijoilleni luksusmaista arkea! Löysin muuten huuto.netistä unelmieni vaatekaapin tytön huoneeseen, joten ehkä esittelen sen seuraavalla kerralla...