sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Rakas kuvausvälineeni sekä muita eBay-löytöjä

Lupasin aiemmin esitellä arvokkaimman eBay-ostokseni ja tässä se on: Nikon D70-kamera, jolla yritän opetella ottamaan valokuvia. Mietin pitkään järjestelmäkameran ostamista, ja lopulta kiinnostus kasvoi niin suureksi, että päätin alkaa etsiä hinta-laatu-suhteeltaan järkevää laitetta käytettynä. Kamera löytyi, luonnollisesti, jälleen eBaysta, aarreaittojen aarreaitasta. :) Maksoin kamerasta 200 € ja se on toiminut moitteettomasti. Kamera ei ole ihan uusinta mallia, mutta riittää aloittelijalle mainiosti.

Kuvaaminen vei mennessään ja pari kuukautta sitten tilasin uuden putken kameraani. Tällä Nikon AF Nikkor 50 mm 1:1.8 D :llä saa upeita kuvia ilman salamaa hämärässäkin valaistuksessa, se tarkentaa supernopeasti ja on muutenkin "helppo" kaveri. Zoomi on jalkapatikkamallia. Tästä maksoin 100 €, juuri halvemmalla en näitä mistään löytynyt. Putki matkasi meille Liettuasta - kamera Ruotsista. :)

Viime aikoina en ole ehtinyt juuri shoppailmaan, mutta muutamia tarpeellisia hankintoja olen tehnyt. Esimerkiksi nämä Adidaksen pikkutennarit oli ihan pakko hankkia, koska aiemmin esittelemäni Niket jäivät jo pieneksi! Hintaa oli vähän alle kymppi ja ovat kuin uudet. Ihanat!

Tästä paidasta tuli meillä heti lemppari. Materiaali on ihanan pehmeää, malli mukavasti vähän pidempi, merkkinä Next. Maksoi 2 puntaa + postikulut, eli alle vitosella sain. Bargain!!

Kesää varten löytyi ihanaiset pehmoiset Nextin farkkushortsit. Näitä ollaan pidetty jo nyt sukkiksien kanssa. Harmi kyllä kuvaa en ehtinyt neidin päällä näistä tähän hätään ottaa, hän kun vetelee juuri sikeitä.

Shortseissa on kivat napit sivuilla - ja aivan sattumalta ne ovat juuri samanlaiset kuin yhdessä vauva-ajan suosikki-söpöstelypaidassa. Ihan liikutuin, kun moisen seikan huomasin. Ensimmäistä kertaa muuten löysin jotain huomautettavaa eBay-ostoksessani. Takataskuissa oli pari pikkuruista tahraa, joista mainitsin myyjälle ajatellen, että saisin esim. alennusta postimaksusta. Hän kuitenkin palautti välittömästi maksamani summan ja sain silti pitää shortsit. eBayssa myyjät tuntuvat olevan todella tarkkoja maineestaan, eivätkä halua negatiivista palautetta...

Lopuksi vielä suloiset vuorilliset housut, jotka sopivat ihanasti aiemmin esittelemäni Nextin takin kanssa. Näillä käydään kaupassa hurmaamassa mummoja. Housut olivat osa pakettia, jossa oli kolmet muut housut. Hintaa paketille tuli 12 €, löytö siis.

Housuissa on söpöt sydännapit kivana yksityiskohtana.

Meillä on ollut hurjan kiireiset pari viikkoa, joten nyt vetäydyn sohvalle lataamaan akkuja alkavaa viikkoa varten. Toivotaan paljon auringonpaistetta ja ihania ilmoja!

Minulla on monta sisustusprojektia kesken, joten pitäisi alkaa etsiä kivoja verkkokauppoja ihan kaikenlaisia löytöjä ajatellen... Vinkkejä otetaan vastaan!