maanantai 28. helmikuuta 2011

Uuden blogin avaus, jännää!

Olen nyt monta päivää miettinyt, millä hienolla ja räväyttävällä avauksella polkaisen uutukaisen blogini käyntiin, mutta ehkä on parempi vain aloittaa jostain alkuun pääsemiseksi. Tarkoitus on siis esitellä - omasta mielestäni - hienoja kukkaroystävällisiä löytöjä, toivottavasti inspiroida blogin lukijoita ja kommenttien kautta ehkä saada itsellekin uusia ideoita ja kenties löytää uusia aarreaittoja tutkittavaksi.

Tässä siis viime aikojen arvokkain nettilöytöni: meidän pikkuprinsessan huoneen tapetit!Tilasin myös paria tapetteihin sopivaa kangasta samasta mallistosta. Tämä tähtikangas on aivan ihanaa (ja, kröhöm, hieman ryppyistä kuvassa...)! En ole vielä päättänyt, mitä tästä ompelen. Ehdotuksia? Mahdollisesti tästä voisi tehdä päiväpeiton tytön sänkyyn. Jotain tarpeeksi suurta sen täytyy olla, koska tähdet ovat melko isoja.Verhokangasta jäi noin puolitoista metriä, siitäkin pitää siis vielä kehitellä jotakin.Halusin ehdottomasti suurikuvioista tähtitapettia, jota olikin yllättävän vaikea löytää. Kävin ensin tapettiliikkeissä tutkailmassa vaihtoehtoja, lainasin muutaman tapettikirjan kotiin ja kun suosikki oli löytynyt Esta Kidsin mallistosta, aloitin googlettamisen. Lopulta päädyin tilaamaan tapetit täältä: http://www.kleurmijninterieur.nl/webwinkel/index.php?c=100&nm=behang. Haluamani tapetti oli alennuksessa, mikä sopi kotirouvan kukkarolle mainiosti!

Palvelu pelasi hienosti, maksoin tilauksen PayPalilla ja lähetti toi paketin kotiovelle kahden päivän päästä. Hienoa mielestäni! Maksoin tapeteista ja kankaista yhteensä 129 € toimituskuluineen. Tapettiliikkeessä toimitusaika oli 2 viikkoa ja olisin joutunut vielä uudestaan ajamaan kaupunkiin. Hintaa olisi tullut liikkeestä riippuen lähimain 200 €, joten rahaa säästin useamman kympin. Rahansäästön lisäksi hienointa oli ehdottomasti huippunopea toimitusaika. Suosittelen!