torstai 29. joulukuuta 2011

Päivän paketti - Pomp de Lux!

Blogger onkin muuttanut muotoaan sitten viime näkemän, joten jännityksellä odotan, miltä tämä postaukseni tulee näyttämään... Pidemmittä puheitta: tässä viimeisin nettilöytöni, Pomp de Lux! <3Sateista,märkää ja harmaata (!) joulunjälkeistä elämää ilahdutti kovasti Tanskasta tullut paketti. Kuten ennenkin, tutuksi tullut pallokuvioinen paketti saapui perille alle viikossa. Kun ei kerran saada lunta, saadaanpa ainakin paketteja!


Paketista löytyi, yllätys yllätys, kassillinen vaatteita tytölle! Tanskalainen Pomp de Lux on ehdoton suosikkini loistavan hinta-laatu-suhteensa ja säännöllisten alennusmyyntiensä vuoksi. Kokemukseni mukaan vaatteet ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja mukavia päällä. Ja myös näyttävät hyvältä.


Tässä muutama paketista kuoriutunut paita. Suloista, mukavaa ja tyylikästä vaihtelua meidän melko pinkkiin vaatekaapin sisältöön.... Pomp de Luxin peruspaidat ovat loistavia! Ja kun päälle laittaa vaikka kuvassa näkyvän tunikan, on vähän siistimpi kylästelyasu valmis. No, ehkä tarvitaan myös housut...


...mutta onneksi sellaisetkin löytyi paketista! Nämä legginsit ovat myös pehmoista ja mukavaa materiaalia ja istuvat hyvin. Tilatut pussilahkeiset farkut menivätkin tytölle heti käyttöön ja tyttö päiväunille, joten niistä en saanut kuvaa.Tässä vielä sokerina pohjalla suloisin toppatakki!

Tämänkertaisen tilauksen tein hyvään aikaan, sillä nettikaupassa myytiin kaikki tuotteet -50 % alennuksella ja postikuluitta. Yleensä aina odotankin säännöllisin väliajoin julkaistavia kampanjoita, joissa tilaukset toimitetaan postikuluitta. Olen niin hurahtanut tähän merkkiin, että jaan tämän ilon teidänkin kanssanne. Tilasin vaatteen täältä: Pomp de Luxin verkkokauppa ja siellä taitaa olla tällä hetkellä -70 % kaikista vaatteista. Suosittelen lämpimästi! Seuraava mallisto ilmestyy keväällä - tulee pitkä odotus...

Jos joku intoutuu vaatteita tilaamaan, niin tiedoksi, että mitoitus on aika reilu. Itse tilasin meillä tällä hetkellä käytettävää kokoa 92, mutta nämä menevät varmasti todella pitkään ja vastaavat ehkä jopa seuraavaa kokoa.

Ps. Esikatselun perusteella ei tainnut ihan mennä nappiin, mutta seuraavalla kerralla ehkä sitten jo...? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti