torstai 10. maaliskuuta 2011

Sisustuslöytöjä

Niinhän siinä kävi, että tauti kaatoi meidänkin koko perheen sängynpohjalle. Nyt aletaan olla taas elävien kirjoissa ja köhimisen lomassa koitan päivitellä blogiani.

Tytön huone on lempipaikkani talossamme, siellä on vain jotenkin onnistunein (vaikkakin vielä keskeneräinen) sisustus ja kiva tunnelma. Huone on iso, joten siellä mahtuu hyvin leikkimään!

Löysin täältä (http://www.lolas.ax/index.htm/) suloiset taulut tytön huoneeseen. Nettikaupan valikoima on näköjään viime kerrasta supistunut melkoisesti, mutta aina ei tarvitakaan suurta valikoimaa, vaan joskus se yksi ainoa tärppi riittää!

Kuvan hylly on löytö vanhasta puretusta leipomosta, josta pelastimme pari vanhaa ovilankkua. Toinen päätyi tytön huoneen seinälle katosta köysien varassa roikkuvaksi hyllyksi ja toinen toimittaa kukkalaudan virkaa ikkunan edessä - korkealla tytön ja kissan ulottumattomissa. :)

Toinen tyttötaulu näyttää tältä. Se hakee vielä omaa paikkaansa...


Vanhat ikkunanpokat ovat mielestäni upeita ja olenkin niitä haalinut useamman kappaleen. Yksi löytyy ruokailuhuoneen seinältä. Nämä löytyivät erään maatalon pellon laidalla olleiden betonisten rumpuputkien sisältä! Talonomistaja oli tuttu... :)


Näin ihanan kehdon oma isoisäni nikkaroi minulle, kun olin pieni. Vuosien saatossa kehto hautautui leikkimökkiin ja jäi säiden armoille, mutta onkin nyt ihanasti ajan patinoima ja omalla pikku tytölläni kovassa käytössä. Onneksi löytyi sieltä leikkimökin uumenista!


Tytön huoneen hyllyllä asustelee myös ikivanha nalle. Nalle on uskomattoman hellyttävä - oman isäni vanha. Tärkeä aarre, jonka ottaisin varmaan autiolle saarellekin mukaani...


Olemme valmistelleen pienen neidin synttärijuhlia tämän viikon ja kakusta saattaa tulla ihan suloinen - toivottavasti edes hyvän makuinen! En ehtinyt tähän hätään kuvaamaan koristeita, joita väkertelin eilen illalla, joten ehkä ensi kerralla sitten kuva koko komeudesta.

Iloista viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti